going-wild-in-canada-beware-yogi-bear.reismee.nl

Overtocht en Whistler Mt.

Vanochtend vroeg op! We wilden de boot van 10.40u hebben!

Het is hier nog steeds mooi weer....net als in Nederland, lazen we! Dus we bleven lekker buiten op het dek zitten, en genoten van het uitzicht.....ook een klein beetje in de hoop, om misschien nog een verdwaalde Orca te zien.....Die liet wéer op zich wachten! Tja.....dan maar niet, ze laten zich nu één maal niet sturen!

Dat we in Horseshoe Bay aankwamen, togen we richting Whistler Mt. We wilden de Peak to Peak gaan doen! Jawel! Ik óók! Ondanks m'n hoogtevrees! Het is werelds langste gondelbaan die naar boven gaat naar Whistler Mt. Het was doodeng! Werkelijk.....ik weet niet of ik het ooit nog eens durf te doen.....maar het was de moeite meer dan waard! Wat een spectaculair uitzicht! In 1 woord: Geweldig! Ook nog over een hangbrug daarboven gelopen naar een ander uitkijkpunt.......bbbbrrr, maar weer zo mooi wat je er voor terug krijgt, dat je de terugweg maar voor lief neemt! De terugweg in de gondel, dat was een ander verhaal! Je gaat zo onwijs stijl naar beneden, dat we af en toe echt een gil slaakten! Maar wat een uitzicht.....

Erna naar onze nieuwe campground gereden, 'Whistlepunk' in Squamish! Ondanks de naam, je zou iets héél anders verwachten, is dit een super mooie plek, aan de voet van de berg. Iedere RV heeft veel eigen ruimte en een eigen picknick tafel!

Morgen even wat boodschappen halen in het dorpje Squamish en erna op pad naar waarschijnlijk; Çache Creek'......of ze daar WaaiFaai (oftewel wifi) hebben, is nog de vraag! Tot Later!


Reacties

Reacties

Stella

Wat Renée nog even vergeet te melden is dat er hier gisteren een zwarte beer op het terrein rondstruinde!! Of we goed alles op wilde ruimen en geen voedsel laten liggen buiten de camper! Nou zeker niet hoor! Ik heb alle deuren al op slot en de ramen nu ook hihi

Lisette

Hoi meiden jullie maken wel van alles mee! Echt heel leuk om het zo te volgen en te lezen! En wat zien jullie veel moois! Top!????

Jolanda

Gaaf hoor! Echt mooi daar.

fred

whistler kennen we (helaas) niet. jullie boffen heerlijk met het weer. en met de zwarte beer...
apart he in canada iedereen stopt op de highway als je (in de verte) een beer met jongen zien....
gewoon doorgaan met genieten!

Maria.

jeetje, wat maken jullie veel m ee! en dan die prachtige foto`s. Ik geniet mee.

Felice

Leuk om jullie avonturen mee te lezen! Veel plezier!

Thea

Wat geweldig allemaal en dan ook nog mooi weer. Het is jullie gegund.
Geniet van al het mooie maar blijf uit de buurt van de beren ???? en stop al je etenswaar goed weg!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!